Veteranerna Värmland är en förening med målsättning att bevara och utveckla den kamratskap som grundats under utlandstjänstgöring.

Svensk Veteran är den individ som vid något tillfälle har genomfört internationell tjänst eller beredskap med uppgifter som har sanktionerats av världssamfund, och/eller svenska staten, militärt som civilt.

SVF och Veteranerna Värmland är därför öppet för var och en som fullgjort/fullgör tjänstgöring enligt ovan, samt för den som vill stödja förbundet och verka för dess syften och målsättning.

Invigning av Bergslagens Artilleriregemente, A9 - 4/12 2022

2022-12-04
Invigning av Bergslagens Artilleriregemente, A9

Nu är det dags - äntligen återinvigs Bergslagens artilleriregemente A9!

I skrivande stund är biljetterna till invigningskonserten den 3/12 slut.
Men för den som vill försöka boka sig en biljett så bokas den via Ticketmaster.

På söndagen den 4/12 är det invigningsceremoni i Brogårdshallen. även dessa biljetter är slut.
Men den som vill försöka så görs det via Ticketmaster.
Tid för ceremonin är 11:00-11:50.

Invigningsceremonin sänds LIVE via Bergslagens Artilleriregementes Facebooksida (länk).
Så den som vill kan följa ceremonin hemifrån.

Efter invigningsceremonin anordnas aktiviteter i centrala Kristinehamn såsom:
  • Visning av artilleriets materiel i stadsparken
  • Kristinehamns kommun visar utställningen lumparminnen, arrangerar fiskdamm med mera.
  • Veteranerna Värmland kommer att finnas på plats med monter! och vi välkomnar alla medlemmar som kan att besöka oss.
    För den som vill hjälpa till med närvaron mer än att bara titta förbi, ombedes att ta kontakt med Steve Fogderud för schemaläggning och planering.
Enligt den information vi har fått i nuläget kommer vår monter att vara belägen "utmed gatan ner mot gamla badhuset".

Om du kan hjälpa till i montern. Tid 10:00-14:00.
Tag snarast kontakt med Steve Fogderud på telefon 070-5158249

Samåkning från Karlstad kommer genomföras på något sätt.

NY ADRESS FRÅN 1 APRIL 2022

Karlavägen 65

Org.nr: 828001-0359
Välkommen att hälsa på, hör av dig innan!

Sveriges Veteranförbund (SVF) är förbundet som engagerar sig, före, under och efter utlandsinsats, för alla veteraner, som brytt och bryr sig om att hjälpa utsatta människor i världen. SVF tillvaratar veteranernas och deras anhörigas intressen. Gula bandet säljer vi till förmån för våra veteraner och pengarna går till Kamrathjälpen där vi ger kamratstöd.