Inbjudan till Minneshållande av FN-dagen

Du är härmed inbjuden i att delta i Veteranerna Upplands Minneshållande av personal som stupat i fredens tjänst.

Cermonin kommer att ske på tre olika platser i Uppsala; dels kransnedläggning vid Greve Folke Bernadottes byst i Carolinaparken, kransnedläggning vid Generalsekreterare Hammarskjölds grav, samt i Veteranparken där vi tänder ljus för att minnas de som inte kom hem.

Transporten mellan Hammarskjölds grav och Veteranparken kommer ske med fackeltåg genom centrala Uppsala.

Tid: 1800, 24 Oktober 2019
Plats: Folke Bernadotte skulptur, Kåbo, 753 10 Uppsala
Klädsel: Kavaj med basker och utmärkelser.

Om du har FN-halsduk uppmuntras det att den bärs. Önskar Du lägga blommor vid ceremoni i Veteranparken uppmuntras det också.
Uppdaterad: 2019-09-30, av Per Lennartsson

Månadsträff Februari

Östra ågatan 59, 75322 Uppsala
Vi har bokade bord ifrån klockan 16, men det är fritt fram att komma och gå som man vill.

Vill du hålla ett föredrag om dina missionsminnen? Kontakta styrelsen för mera information

Frukostträff Februari

Tredje söndagen i varje månad träffas vi för en gemensam frukost på Grand Hotell Hörnan, Bangårdsgatan 1, 753 20 UPPSALA.

En träff för veteraner där även närstående är välkomna.

Vi träffas kl. 10:00. Frukosten hämtas i hotellets matsal, men vi sitter i baren.

Frukosten kostar 125kr, 65kr för barn upp till 10 år. Betalas i receptionen när du kommer.

Du måste komma innan matsalen stänger kl. 11.00.

I och med att vi sitter i baren kan vi sitta kvar och prata efter att matsalen har stängt.

Månadsträff Mars

Frukostträff Mars

Årsmöte 2019

Hej,

Du är hjärtligt välkommen att delta vid Veteranerna Upplands årsmöte.

Tid: 1200, 24 Mars 2019
Plats: Bryggeri Ångkvarn, Östra Ågatan 59, 753 22 Uppsala

Under årsmötet kommer styrelsen att föreslå en styrelse och önskar förslag på kandidater. Är du intresserad av att sitta med i nästa års styrelse, valberedning, leda en projektgrupp, eller vill bara veta mera? Maila då till utlandsveteran.ua@gmail.com

Eventuell motion skall komma styrelsen tillhanda senast den 13/3 för beredning.

Årsmöteshandlingar

Månadsträff April

Frukostträff April

Månadsträff Maj

Frukostträff Maj

Månadsträff Juni

Månadsträff Juli

Månadsträff Augusti

Månadsträff September

Månadsträff Oktober

FN-dagen i Uppsala

Tid: 1800, 24 Oktober 2019
Plats: Folke Bernadotte skulptur, Kåbo, 753 10 Uppsala
Klädsel: Kavaj med basker och utmärkelser.

Månadsträff November

Frukostträff November

Månadsträff December

Månadsträff Enköping Januari

Queens Arms Torggatan 30 745 31 Enköping.
Sista måndagen varje månad har vi träff på Queens Arms Torggatan 30 745 31 Enköping.

Vi har bokade bord ifrån klockan 17:30, men det är fritt fram att komma och gå som man vill.

Månadsträff Enköping Februari

Månadsträff Enköping Mars