Månadsträff Februari

Östra ågatan 59, 75322 Uppsala
Vi har bokade bord ifrån klockan 16, men det är fritt fram att komma och gå som man vill.

Vill du hålla ett föredrag om dina missionsminnen? Kontakta styrelsen för mera information

Frukostträff Februari

Tredje söndagen i varje månad träffas vi för en gemensam frukost på Grand Hotell Hörnan, Bangårdsgatan 1, 753 20 UPPSALA.

En träff för veteraner där även närstående är välkomna.

Vi träffas kl. 10:00. Frukosten hämtas i hotellets matsal, men vi sitter i baren.

Frukosten kostar 125kr, 65kr för barn upp till 10 år. Betalas i receptionen när du kommer.

Du måste komma innan matsalen stänger kl. 11.00.

I och med att vi sitter i baren kan vi sitta kvar och prata efter att matsalen har stängt.

Månadsträff Mars

Frukostträff Mars

Årsmöte 2019

Hej,

Du är hjärtligt välkommen att delta vid Veteranerna Upplands årsmöte.

Tid: 1200, 24 Mars 2019
Plats: Bryggeri Ångkvarn, Östra Ågatan 59, 753 22 Uppsala

Under årsmötet kommer styrelsen att föreslå en styrelse och önskar förslag på kandidater. Är du intresserad av att sitta med i nästa års styrelse, valberedning, leda en projektgrupp, eller vill bara veta mera? Maila då till utlandsveteran.ua@gmail.com

Eventuell motion skall komma styrelsen tillhanda senast den 13/3 för beredning.

Årsmöteshandlingar

Månadsträff April

Frukostträff April

Månadsträff Maj

Frukostträff Maj

Månadsträff Juni

Månadsträff Juli

Månadsträff Augusti

Månadsträff September

Månadsträff Oktober

Månadsträff November

Frukostträff November

Månadsträff December

Månadsträff Enköping Januari

Queens Arms Torggatan 30 745 31 Enköping.
Sista måndagen varje månad har vi träff på Queens Arms Torggatan 30 745 31 Enköping.

Vi har bokade bord ifrån klockan 17:30, men det är fritt fram att komma och gå som man vill.

Månadsträff Enköping Februari

Månadsträff Enköping Mars