Frakttillägg: 30 SEK

Art.nr: BAG-10-100
Märke: Sveriges Veteranförbund Fredsbaskrarna
Kategori: SVF

Kvalitetsväska med attityd! En snygg och slitstark datorväska i canvas!
Förutom en vadderad datorficka med plats för en laptop på ca 33,5 cm, har den en mängd andra fickor, fack och gömmor. Den har dessutom både ett bärvänligt handtag och trolleyfäste på baksidan. Mycket snygg och fullmatad med praktiska detaljer!

På locket har väskan ett broderat märke med svensk flagga, ”veteran”, samt Sveriges Veteranförbund Fredsbaskrarna i förbundets bruna profilfärg.

MEDLEMSRABATT 30%!

695 SEK