Tilbaka till första sidan på Sveriges Veteranförbund Fredsbaskrarnas hemsida

Välkommen till Profilshopen!

Få upp till 55 % lägre pris!
Medlemmar erhåller upp till 55 % lägre pris och får tillgång till alla veteranprodukter som annars inte visas, se hur du loggar in här. Erbjudandet gäller inte Gula Bandet produkter, försäljningen går oavkortat till Kamrathjälpen och vårt kamratstöd.

Profilshopens köp- och leveransinformation
Den 1 januari 2017 justerade vi priserna på flertalet produkter, även expedition- och fraktavgiften inom Sverige togs bort. Till utland, skrymmande eller extra tunga försändelser kommer frakt även fortsättningsvis att debiteras. Lägsta ordervärde är 100 kronor.

Du når profilshopen helgfria måndagar kl 8-18, på telefon 070-381 27 99, övrig tid kan du lämna ett meddelande på svararen eller skicka ett mejl till profilshop@fredsbaskrarna.se, så återkommer vi så snart vi kan.

Mer information och Köp- och leveransinformation hittar du här...

Ditt stöd är värdefullt!
Genom att handla i profilshopen hjälper du oss att tillvarata veteranernas och deras anhörigas intressen.
Uppdaterad: 2018-11-07, av Per Lennartsson
1
Profilshoppen
Medlemssidorna
Sveriges Veteranförbund Fredsbaskrarna (SVF)
Klostergatan 23
703 61 Örebro

Telefon 08-25 50 30
kansliet@sverigesveteranforbund.se
         

      
Sveriges Veteranförbund Fredsbaskrarna (SVF) är en intresseorganisation och är ett förbund som engagerar sig, före, under och efter insats, för alla veteraner, som brytt och bryr sig om att hjälpa utsatta människor i världen. SVF tillvaratar veteranernas och deras anhörigas intressen. Gula bandet säljer vi till förmån för våra veteraner och pengarna går till Kamrathjälpen där vi ger kamratstöd.

Webbplatsen är producerad av Viaduct webbyrå