Wikipedia

VIKTIG INFORMATION !!!!

2018-04-19 17:30

Hej Veteraner!

Vår planerade föreläsare Alexander Gabelic kan tråkigt nog inte föreläsa för oss på torsdag, då han fått ett nytt uppdrag som ledamot i Europaparlamentet.

Vi hade en plan B men den föreläsaren var uppbokad just den dagen. Samt att några andra av våra nödlinor inte kunde komma på så här kort varsel....

Alexander Gabelic hälsar: "Jag bedömer det som svårt att vara med nästa
vecka hos er, tyvärr. Jag hade ingen aning att jag skulle bli ledamot i
Europaparlamentet. Jag hoppas kunna komma till er framöver vid annat
tillfälle när jag fått struktur på mitt nya uppdrag."

Vi kommer att flytta fram träffen, men då vi inte har confirm från Gabelic eller ny föreläsare så låter vi nästa tillfället men vårt mål är 24 alternativt 31 maj, så preliminärboka det i era kalendrar.

- Så hoppas vi att vi redan nästa vecka kan komma med en ny kallelse!!

MånTisOnsTorFreLörSön