Fredsbaskrarna Norrköping inbjuder till Årsmöte FN/Veteranträff/ samt en föreläsning. Ett halvt år ett helt liv med Magnus Ernström. torsdagen 15 febr kl. 18.00

2018-02-15 18:00
Ett halvt år ett helt liv med Magnus Ernström.

Det här är en sann berättelse om Magnus Ernströms tid som FN-soldat under Bosnienkriget.
Det är hans version av en svensk bataljons kamp för att rädda civilbefolkningens liv undan etniska rensningar.

Ett halvt år ett helt liv med Magnus Ernström.

...den svenska regeringen och storpolitiska intressen.

Vi får möta de små människorna i verklighetens Bosnien brickor i ett spel om makt och pengar.
På den leriga marken i ett grått och sargat Bosnien-Hercegovina kämpar alla för att överleva.

Även de svenska FN-soldaterna som blir allt mer hårda, cyniska och omdömeslösa av att ständigt vistas nära döden.
Vi kastas in i området kring Vare där en handfull svenska soldater nyss hamnat för att försöka göra något mot kriget och för människorna.
Svenska ungdomar som aldrig mött något liknande och som inte har en aning om vad som förväntas av dem.

De möter krigets ondska och människors grymhet mot varandra.

Boken ”Ett halvt år ett helt liv ”kommer att finnas till försäljning under kvällen till reducerat pris!

Välkommen till en mycket intressant föreläsning!

Vi börjar kl.18.00 och minglar en halvtimme innan vi sätter oss till bords.

Kvällsmåltid: Potatisgratäng ,Fläsknoisette,Grönpeppersås,sallad, bröd, kaffe o kaka.

Leverantör Tjeckiska Restaurangen Mitropa

Vi vill ha din anmälan senast tisdag den 13 febr detta för att kunna göra en korrekt matbeställning.

Anmälan är bindande vad avser maten!

OBS! Din anmälan till FN/Veteranträff göres till:
Janne Frisk
janoloffrisk@hotmail.com

PDF med inbjudan till årsmöte och föreläsning.

OBS! Din anmälan till FN/Veteranträff göres till:
Janne Frisk
janoloffrisk@hotmail.com

PDF med inbjudan till årsmöte och föreläsning.

Februari 2018
MånTisOnsTorFreLörSön