Tilbaka till första sidan på Sveriges Veteranförbund Fredsbaskrarnas hemsida

Medlemshantering via hemsidan!

Nu är vi igång med medlemshantering på hemsidan och här kan du som medlem hantera dina kontaktuppgifter som adress, telefon, e-post m.m. Din inloggning ger dig möjlighet att se medlemsförmåner, dokument, filer och erbjudanden riktat till dig som medlem.

Nedan finns en beskrivning över hur du loggar in och hur sidan för medlemsuppgifterna ser ut. Dina inloggningsuppgifter fick du men Fredsbaskern nr 4-2013. Saknar du inloggingsuppgifter, kontakta oss på kansliet, telefon: 08-25 50 30 eller e-post: kansliet@sverigesveteranforbund.se
När du är inloggad så klickar du på knappen * för att "Logga in i shoppen" för att kunna handla i profilshoppen som medlem. Om du inte är inloggad som medlem kan du inte handla produkter som är unika för medlemmar. Bli medlem nu!
Vid problem kontakta oss på kansliet, telefon: 08-25 50 30 eller e-post: kansliet@sverigesveteranforbund.se
Uppdaterad: 2015-10-07, av Per Lennartsson
Profilshoppen
Medlemssidorna
Sveriges Veteranförbund Fredsbaskrarna (SVF)
Klostergatan 23
703 61 Örebro

Telefon 08-25 50 30
kansliet@sverigesveteranforbund.se
         

      
Sveriges Veteranförbund Fredsbaskrarna (SVF) är en intresseorganisation och är ett förbund som engagerar sig, före, under och efter insats, för alla veteraner, som brytt och bryr sig om att hjälpa utsatta människor i världen. SVF tillvaratar veteranernas och deras anhörigas intressen. Gula bandet säljer vi till förmån för våra veteraner och pengarna går till Kamrathjälpen där vi ger kamratstöd.

Webbplatsen är producerad av Viaduct webbyrå