Veterandagen 2015

Välkommen att hedra Sveriges veteraner den 29 maj under Veterandagen vid Sjöhistoriska museet i Stockholm.
Foto: Kim Svensson - www.purpleninja.se

Boka in 29 maj i kalendern redan nu och glöm inte Veteranmanifestationen genom Stockholm!
Vi kommer också att tillkänna ge Årets Veteran i anslutning till Veterankonserten som startar 17.30.

Föranmälan som berättigar till fri måltid i mässtältet efter ceremonin görs via www.forsvarsmakten.se/anmalanveterandag.

Ansvarig från förbundet och dess aktivitet under Veterandagen på Djurgården är:
Björn Eggeblad, telefon: 070 - 879 90 85
e-post: bjorn.eggeblad@sverigesveteranforbund.se