Veterandagen 2015

Välkommen att hedra Sveriges veteraner den 29 maj under Veterandagen vid Sjöhistoriska museet i Stockholm.
Foto: Kim Svensson - www.purpleninja.se

Boka in 29 maj i kalendern redan nu och glöm inte Veteranmanifestationen genom Stockholm!
Vi kommer också att tillkänna ge Årets Veteran i anslutning till Veterankonserten som startar 17.30.

Föranmälan som berättigar till fri måltid i mässtältet efter ceremonin görs via www.forsvarsmakten.se/anmalanveterandag.

Ansvarig från förbundet och dess aktivitet under Veterandagen på Djurgården är:
Björn Eggeblad, telefon: 070 - 879 90 85
e-post: bjorn.eggeblad@sverigesveteranforbund.se

Uppdaterad: 2016-04-22
NY ADRESS FRÅN 1 APRIL 2022

Karlavägen 65

Org.nr: 828001-0359
Välkommen att hälsa på, hör av dig innan!

Sveriges Veteranförbund (SVF) är förbundet som engagerar sig, före, under och efter utlandsinsats, för alla veteraner, som brytt och bryr sig om att hjälpa utsatta människor i världen. SVF tillvaratar veteranernas och deras anhörigas intressen. Gula bandet säljer vi till förmån för våra veteraner och pengarna går till Kamrathjälpen där vi ger kamratstöd.