Tilbaka till första sidan på Sveriges Veteranförbund Fredsbaskrarnas hemsida

Veteranträffen ÖS 11 - 14/7 2019 Resa OBS! Platser kvar! Nytt datum sista anmälningsdag 26 maj!

2019-07-11 07:00
 Veteranträffen ÖS Halmstad – 11 – 14 juli. Res tillsammans med veteraner till ÖS!

Resa med tåg från Stockholm Södra station till Halmstad. Anmäl senast 10 maj till Toiwe Norén kassör tel. 073-052 54 77. Anmälningsavgift 100:- Betalas till Fredsbaskrarna Stockholm enligt anvisning vid anmälan. Biljetten bekostas av FB Stockholm. Vid sen avbokning eller uteblivet deltagande bekostas tågbiljetterna av deltagaren. Avbokning ska ske senast 4 juli. Information kring tider kommer då bokningarna är gjorda.

Det kommer att finnas möjlighet att övernatta i 20-manna tält. Nato-säng/madrass och sovsäck eller motsvarande tas med av enskild. Först till kvarn gäller. Hygienanläggning med toalett och dusch finns på området. För mer information se www.veterantraffen.se

Corona Covid-19

Med anledning av den pågående Covid-19 pandemin så är alla aktiviteter inställda tillsvidare på uppmaning av Folkhälsomyndigheten!
Profilshoppen
Sveriges Veteranförbund (SVF)
Riddargatan 29
114 57 Stockholm

Telefon 08-25 50 30
kansliet@sverigesveteranforbund.se
         

      
Sveriges Veteranförbund (SVF) är en intresseorganisation och är ett förbund som engagerar sig, före, under och efter insats, för alla veteraner, som brytt och bryr sig om att hjälpa utsatta människor i världen. SVF tillvaratar veteranernas och deras anhörigas intressen. Gula bandet säljer vi till förmån för våra veteraner och pengarna går till Kamrathjälpen där vi ger kamratstöd.

Webbplatsen är producerad av Viaduct webbyrå