Om Fredsbaskrarna Stockholm

Föreningen Fredsbaskrarna Stockholm tog sin start på Veterandagen den 20 maj 2012 med att bilda en interimsstyrelse bestående av Niklas Fyrby, Örjan Noreheim, Bo Gyllingtoft, Christina Ulvefeldt och Hans-Ove Görtz. Initiativet att bilda en interimsstyrelse togs av Örjan Noreheim genom att han gick ut via mail till medlemmarna i Stockholm. Så på den vägen kom vi igång.

För kontakt: stockholm@fredsbaskrarna.se

Följ och gilla oss på Facebook där har vi också löpande information olika saker. - https://www.facebook.com/fredsbaskrarnastockholm
Uppdaterad: 2017-05-30, av Fredsbaskrarna Stockholm