Veterandagen 2022 i Södermanland

Veterandagen 29/5-22
Lokalt firande i Södermanland

Oxelösund Kl 11.00I samarbete med Oxelösunds Församling, Hemvärnet och FN-föreningen, Nyköping.
St Botvids Kyrka, Oxelösund, Korum med fanvakt som följs av kyrkkaffe där Generalen, Veteranen och fd ÖB Johan Hederstedt
berättar erfarenheter från "Internationell Tjänstgöring"

Eskilstuna Kl 08.00
Flagghissning framför stadshuset.Vi gör det som ett tack till Kommunen för ”Stenen”
Slut gärna upp vi behöver var några stycken, med basker så klart.

Eskilstuna Kl 14.00-15.00
Veteranholmen med minnesstenen i Stadsparken, Eskilstuna, kommer att finnas tillgänglig på Veterandagen den 29/5.
Det är inget organiserat utan var och en har möjlighet att komma ut på holmen för en liten stund för eftertanke/blomnedläggning.
Bo Karp representerar föreningen plats.
NY ADRESS FRÅN 1 APRIL 2022

Karlavägen 65

Välkommen att hälsa på, hör av dig innan!

Sveriges Veteranförbund (SVF) är förbundet som engagerar sig, före, under och efter utlandsinsats, för alla veteraner, som brytt och bryr sig om att hjälpa utsatta människor i världen. SVF tillvaratar veteranernas och deras anhörigas intressen. Gula bandet säljer vi till förmån för våra veteraner och pengarna går till Kamrathjälpen där vi ger kamratstöd.