Resa till Veterandagen 2019 i Stockholm

2019-05-28 08:23
Resan till Veterandagen är flera dagar. Åker 28/5 och kommer hem 30/5.
Vi sover på Enköpings Garnison två nätter. Kommer att åka tidigt 28/5 från Malmö via Helsingborg och Örkelljunga.
Sedan ta det lugnt och stilla på vägen hem. Med ev besök på Flygvapenmuseeum i Linköping.
28/4 är sista anmälningsdag.
Anmälan till mig med e-post , telefon eller skriftligen.
Namn, personnummer, mail adress, adress och alla telefon nummer.
Skickas till min mail, rings in till mig så fort som möjligt för att få det att fungera med Enköping.
Poängtera att det är väldigt viktigt att detta fungerar. Då man har ännu hårdare krav och kontroll på Enköpings Garnison idag.
Mvh, Michael Elovfsson
0733524615, 045182822
elovf@yahoo.com

Nytt menyval

Vi har lagt in ett menyval till vänster där vi kommer att lägga in eventuella event som vi kan vara intresserade av men som ligger utanför förening och förbund.
Klicka på "Externa event" för att läsa mer.
Uppdaterad: 2016-03-01, av Fredsbaskrarna Skåne

Förmåner som medlem i Sveriges Veteranförbund Fredsbaskrarna!

Det finns en rad olika medlemsförmåner när man är medlem i SVF. För att ta del av dessa kan ni klicka in er HÄR!

Uppdaterad: 2016-01-14, av Fredsbaskrarna Skåne

BESTÄLL VETERANKORTET!

"Veterankortet är en behörighetshandling som utfärdas av Försvarsmakten till Försvarsmaktens veteraner. Veterankortet är en symbolhandling som visar att du som veteran aktivt väljer att behålla kontakten med Försvarsmakten efter din tjänstgöring. Kortet är tillika fyllt med erbjudanden och förmåner som kan nyttjas hos flera företag och organisationer i hela Sverige."
FÖR MER INFORMATION, KLICKA IN DIG HÄR!

Veteransamordnare på Södra Skånska Regementet, P7 är

L-G Persson