Över femtio veteraner och anhöriga tog sig på den sista etappen till Treriksröset. Foto: Kim Svensson

Veteranmarschen intar Gotland 2019

Gotland 2019

Nästa år tar vi Gotland under Almedalsveckan! Regementchefen på P18 hälsar oss välkomna.
För att detta skall lyckas behöver vi hjälp av veteraner och anhöriga, i både planeringsfas och genomförande.

Vill ni hjälpa till kontakta mig på lg@veteranmarschen.se
Desto fler vi är, desto mindre arbetsuppgifter behöver var och en göra.

Framtiden
Vi närmar oss då vi behöver ett annat koncept på marschen, det är tungt att planera en ny marsch varje år.

Har ni idéer, kontakta mig på mailen jag nämnde ovan.
Vänner, veteraner och anhöriga, från det innersta av mitt hjärta vill jag tacka er alla, för allt vi ger varandra.

Skuldra vid skuldra - Evig vänskap,
L-G Nyholm