Missa inte kommande evenemang!Vi kommer löpande att lägga ut kommande evenemang på SVF:s hemsida www.sverigesveteranforbund.se samt skicka information om kommande evenemang i vårt nyhetsbrev.


Direktlänk till medlemsinloggningen KLICKA HÄRSåhär gör du:

-Välj fliken Mina Sidor>Logga in>Välj fliken Kommande evenemang>Leta fram Årsmöte Fredsbaskrarna Östergötland 2021> Tryck Visa mer>Tryck på den blå knappen Anmäl>Längst ner kan du välja Anmäl dig själv>Uppdaterad: 2021-04-07, av FB Norrköping

Fredsbaskrarna Östergötland

Träffplats Norrköping
Hemvärnsgården F 13 Bråvalla. Varannan månad (ej maj-augusti)

Hej Veteran!

Vem är jag då?
Lars Svärdström var namnet.

Jag är en första generationens östgöte, 43 år med två missioner i Bosnien-Hercegovina samt några år som kontraktsanställd i diverse beredskapsförband inom försvarsmakten, men la baskern på hyllan 2008 då vårt Nordiska Ingenjörsförband inte blev insläppta i Darfur, Sudan.

Jag brukar beskriva mig ofta en engagerad medlem med många års erfarenhet av styrelsearbete och även som kamratstödjare inom Sveriges Veteranförbund Fredsbaskrarna, SVF.

Bor nere i S:t Anna, där det blir mycket båtliv och bad. Tycker även om att åka motorcykel och då gärna med BBMC där jag också är aktiv.
Pendlar till Linköping, där jag har mitt förvärv som affärs- och verksamhetsutvecklare.

Min vision om Fredsbaskrarna Östergötland är att vi ska vara ett lokalt kontaktnät för Veteraner som vill behålla och stärka kamratskapet, erkänsla och respekt som vi förtjänar för de insatser vi har gjort.
Det ska vi göra tillsammans genom att träffas, gå på föreläsningar, vandra, äta middagar, träffa likasinnade både nationellt och internationellt.

Det är bara vi själva som begränsar oss!
- Har du en ide så hör av dig till någon av oss i styrelsen, så kan vi se om den kan förverkligas!
Uppdaterad: 2021-03-30, av FB Norrköping
NY ADRESS FRÅN 1 APRIL 2022

Sveriges Veteranförbund (SVF)
Karlavägen 65
114 49 Stockholm

Telefon 08-25 50 30
kansliet@sverigesveteranforbund.se

Org.nr: 828001-0359
Välkommen att hälsa på, hör av dig innan!
               

    
Sveriges Veteranförbund (SVF) är förbundet som engagerar sig, före, under och efter utlandsinsats, för alla veteraner, som brytt och bryr sig om att hjälpa utsatta människor i världen. SVF tillvaratar veteranernas och deras anhörigas intressen. Gula bandet säljer vi till förmån för våra veteraner och pengarna går till Kamrathjälpen där vi ger kamratstöd.

Webbplatsen är producerad av Viaduct webbyrå