Fotograf Jesper Sundström Försvarsmakten

INBJUDAN ATT FIRA FN-DAGEN PÅ SÖNDAG 24 OKTOBER I LINKÖPING/NORRKÖPING

Hej!

Här med inbjuds du och din familj, vänner och bekanta att vara med att fira FN-dagen på söndag den 24 oktober klockan 14:00 i Linköping eller Norrköping

I Norrköping firas FN-dagen med invigning av Veteranminnesplatsen i Folkparken, Plankgatan 34.

I Linköping firas FN-dagen vid Veteranminnesplatsen, uppe vid Livgrenadjärenas Friluftskyrka (Grenadjärsvallen - Infanterivägen 6).
Hej!

Tal hålls av kommunstyrelses ordförande i Norrköping, Olle Vikmång, Landshövding Carl Fredrik Graf samt chefen helikopterflottiljen överste Mats Antonsson.

Missa inte att lyssna på klockspelet i Rådhusets torn som spelar "Basker Blå" klockan 12:55 och 16:55 enligt säker veterankälla!

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Där tal hålls av Försvarsdirektör Jenny Knuthammar Musik framförs av Hemvärnets musikkår i Östergötland

För mer information se bifogade bilagor

-Glöm inte att ta med baskern dagen till ära!

Varmt välkomna!

Styrelsen Fredsbaskrarna Östergötland

Ps Gå gärna in på www.sverigesveteranforbund.se - Mina sidor för att se och anmäla sig til kommande evenemang samt betala 2022 års medlemsavgift! Ds.
...

Program: Norrköping.

Program: Linköping

Fotograf Jesper Sundström Försvarsmakten

FÖR UTLANDSVETERANER

Vår personal gör insatser för fred och demokrati i Sverige och världen över.

Vi i Försvarsmakten arbetar för att våra veteraner ska må bra före, under och efter sin insats.
VEM ÄR VETERAN KLICKA HÄR?

Du som varit anställd i Försvarsmakten och gjort insatser internationellt eller nationellt, med eller utan vapen är enligt vår definition veteran. Personal som deltagit i internationella militära insatser kallas utlandsveteraner.