Veterandagen 2019

2019-05-28 07:15
Det börjar att närma sig veterandagen som alltid är den 29 maj.

Vi åker till Stockholm för att delta i firandet av veterandagen 2019

Fredsbaskrarna Gotland bjuder de som är medlemmar i föreningen, på resa, hotell med boende i dubbelrum.

Program

28/5,07:15 Båten avgår från Visby, vi har platser i förlig salong, samt båtbussbiljett till Stockholm.

Vid ankomst till Stockholm inkvartering på hotellet. Sedan är det fritt.

29/5 Veterandagen. Fritt mingel med valfritt sällskap. Passa på och träffa dina gamla vetarankamrater.

19.00 bussen avgår från Cityterminalen till Nynäshamn. Båten avgår 20.45 och anländer Visby 00.00

Bindande anmälan till denna aktivitet till Enström senast 23 april. enstrom@telia.com eller 070 218 58 06. Namn och de 6 första siffrorna i personnumret behöver jag.

Välkomna att delta på veterandagen 2019.

Styrelsen Fredsbaskrarna Gotland

Enström