Jonas Jonasson

Har av en enig jury utsetts till årets Peacekeeper of The Year 2010

Motiveringen lyder: "En hängiven fredsbevarare som verkligen brinner för uppdraget. En initiativtagare och veteran, aktiv såväl hemma som borta. Initiativet till Gula Bandet-kampanjen är bara ett exempel."

Jonas är skånepågen som gjorde sin första internationella insats i Bosnien under BA01 samt BA02 som skyttesoldat, och som 15 år senare gjorde FS18 som mekaniker på stridsfordon 90.

Ett stort grattis till dig Jonas!
Uppdaterad: 2017-12-07, av Per Lennartsson