Ingrid Hemström Nordgren & Laila Johansson

Kvinnligt nätverk inom SVF.

På initiativ av Ingrid Hemström Nordgren och Laila Johansson bildades i december "Nätverket för kvinnliga Veteraner".
Nätverket planerar som första aktivitet en konferens i Stockholm våren 2020 för kvinnliga veteraner med föreläsningar av kvinnliga veteraner och som avslutning en trevlig middag.
Mer information kommer på SVF förbundets facebooksida och hemsida inom kort.
Vill du komma i kontakt med gruppen når du dem på: kvinnligaveteraner@gmail.com.

Varmt välkomna hälsar Ingrid Hemström Nordgren & Laila Johansson
Uppdaterad: 2020-01-06, av Pia Lagergren