BESTÄLL VETERANKORTET!

"Veterankortet är en behörighetshandling som utfärdas av Försvarsmakten till Försvarsmaktens veteraner. Veterankortet är en symbolhandling som visar att du som veteran aktivt väljer att behålla kontakten med Försvarsmakten efter din tjänstgöring. Kortet är tillika fyllt med erbjudanden och förmåner som kan nyttjas hos flera företag och organisationer i hela Sverige."
FÖR MER INFORMATION, KLICKA IN DIG HÄR!

Veteransamordnare på Södra Skånska Regementet, P7 är

L-G Persson