Nu kan du betala 2023 års medlemsavgift!

Alla betalningar av medlemsavgifter (även till Z-Bataljonen) skall gå via SVFs sida.
Logga in dig på "Mina sidor". Du kan logga in dig med BankId. När du är inloggad går du till "Mina fakturor". Där hittar du fakturan gällande medlemsavgiften för 2023. Du kan betala den direkt med kort eller med Swish.

Eller skanna QR-koden här under med mobilen så kommer du direkt till rätt sida i mobilen!

För dig som inte har möjlighet att betala via Membersite, så kommer en avi i posten i början av 2023.
...
Uppdaterad: 2023-02-10, av Z- Bataljonen
1 kommentar
Postat av: Mikael Nyquist
Hejsan, För ett tag sedan så fick jag ett mejl om att det bar dags att betala medlemsavgiften. I mejlet stod det att man kunde betala direkt på hemsidan, men jag kan ej hitta den sidan. Skickar ni även ut inbetalningskort? Mvh // Mikael Nyquist
2018-02-27 06:03:54
NY ADRESS FRÅN 1 APRIL 2022

Sveriges Veteranförbund (SVF)
Karlavägen 65
114 49 Stockholm

Telefon 08-25 50 30
kansliet@sverigesveteranforbund.se

Org.nr: 828001-0359
Välkommen att hälsa på, hör av dig innan!
               

    
Sveriges Veteranförbund (SVF) är förbundet som engagerar sig, före, under och efter utlandsinsats, för alla veteraner, som brytt och bryr sig om att hjälpa utsatta människor i världen. SVF tillvaratar veteranernas och deras anhörigas intressen. Gula bandet säljer vi till förmån för våra veteraner och pengarna går till Kamrathjälpen där vi ger kamratstöd.

Webbplatsen är producerad av Viaduct webbyrå