Tilbaka till första sidan på Sveriges Veteranförbund Fredsbaskrarnas hemsida

Välkommen till Profilshopen!

Få upp till 55 % lägre pris!
Medlemmar erhåller upp till 55 % lägre pris och får tillgång till alla veteranprodukter som annars inte visas, se hur du loggar in här. Erbjudandet gäller inte Gula Bandet produkter, försäljningen går oavkortat till Kamrathjälpen och vårt kamratstöd.

Nya priser i shoppen!
Från 1 januari 2017 kommer vi att justera priserna på ett flertal produkter. De nya priserna kan du läsa i Fredsbaskern #4/2016. Vi kommer även att ta bort expedition- och fraktavgiften inom Sverige på de flesta produkter. Till utland, skrymmande eller extra tunga försändelser kommer frakt att debiteras. Lägsta ordervärde kommer fortsatt att vara 100 kronor.

Ditt stöd är värdefullt!
Genom att handla i profilshopen hjälper du oss att tillvarata veteranernas och deras anhörigas intressen.
Uppdaterad: 2017-01-16, av Nina Nord
1
Profilshoppen
Medlemssidorna
Sveriges Veteranförbund Fredsbaskrarna (SVF)
Klostergatan 23
703 61 Örebro

Telefon 08-25 50 30
kansliet@sverigesveteranforbund.se
      

      
Sveriges Veteranförbund Fredsbaskrarna (SVF) är en intresseorganisation och är ett förbund som engagerar sig, före, under och efter insats, för alla veteraner, som brytt och bryr sig om att hjälpa utsatta människor i världen. SVF tillvaratar veteranernas och deras anhörigas intressen. Gula bandet säljer vi till förmån för våra veteraner och pengarna går till Kamrathjälpen där vi ger kamratstöd.

Webbplatsen är producerad av Viaduct webbyrå