Veteranöl

Nu finns Veteranölet att beställas på Systembolaget
Veteranölet är ett samarbete mellan Limhamns Bryggeri och Sverige Veteranförbund Fredsbaskrarna. Ölet finns i vissa lokala systembolags butiker samt via beställningssortiment. För varje såld produkt stödjer du Gula Bandet och Sveriges Veteranförbund.
Ta gärna kontakt med era träffplatser (som är på restaurang/pub) för beställning av ölet till era träffar.

Ölet kommer att finnas till försäljning under veterandagen i Stockholm.

>> Beställ hos Systembolaget - Limhamns Veteranöl, Nr 31678

Dan Holmér veteran och bryggare står bakom ölets tillkomst.
Kontakt Limhamns bryggeri, Dan Holmér, dan@limhamnsbryggeri.se

Uppdaterad: 2017-05-09, av Per Lennartsson