Gula Bandet

Sveriges Veteranförbund Fredsbaskrarna marknadsför och säljer Gula Bandet till förmån för Sveriges veteraner och svensk personal i utlandstjänst/insats. Överskottet kommer veteranerna och deras anhöriga till del genom Kamrathjälpen.

Hur vill du stötta?
Ge en gåva till Gula Bandet via Swish: 1231 814 482, Bankgiro: 706-7630
Registrera din gåva online på en minut.
eller Köp Gula Bandet produkter >>

Starta en egen insamling online
Starta din alldeles egen insamling via SVF:s insamlingssida. Detta kan du göra helt på egen hand eller varför inte engagera din förening? Ju fler som deltar desto bättre.

Ge bort en betydelsefull present
Uppmärksamma någon du tycker om genom att ge bort ett gåvobevis, så hjälper du oss hjälpa andra.

Hedra någon som gått bort
Hedra minnet genom en betydelsefull minnesgåva.

Tack för ditt engagemang och stöd!

Varumärket - Gula Bandet

Fråga gärna innan du använder Gula Bandet på din hemsida eller liknande!
Gula Bandet "Stöd våra utlandssoldater" är ett skyddat varumärke hos PRV (patent och registreringsverket) och ska behandlas därefter. Form inkl. färg och namn får ej användas utan förbundets tillåtelse.
Uppdaterad: 2017-06-16, av Per Lennartsson